A disparut cauciucul…l-ai vazut?

A fost o data demult, o fata pe nume Maya, ea lucra într-o companie care se ocupa cu reciclarea deșeurilor. In momentul în care s-a angajat i s-a făcut turul firmei dar și al viitorului sau loc de munca.

Maya s-a angajat pe post de sortator, când a aplicat nu a știut la ce se referă acest job era doar mulțumită ca își găsise de muncă după mult timp.

In prima zi de munca a înțeles la ce se referea postul de sortator, și anume: sorta deșeurile care urmau sa fie balotate.

După prima săptămână deja își ura locul de muncă, și își dorea să plece de acolo mâncând pământul, dar știa că nu poate face acest lucru, dar în schimb își dorise să nu mai existe cauciucul pe lumea întreagă. Ziua a decurs normal, fără nimic nou, doar sorta și sorta deșeuri.

A doua zi totul s-a schimbat, pâinea nu se găsea la magazin, la sala de fitness nu mai exista banda de alergat, și la locul de munca dispăruse banda de sortat.

E-utilitatea-cauciucului-Elastimpex_SuperBlog-300x200 banda-de-alergare-Elastimpex_SuperBlog

Atunci am înțeles că de fapt i se îndeplinise dorința, și anume dispăruse cauciucul din întreaga lume. A înțeles importanta acestui banal lucru din viata ei, și ca el ne face viata mai ușoara.

A început să se gândească la o soluție, o modalitate de a aduce totul la normal, asa și-a amintit de Elastimpex Romania, într-un suflet a pornit spre locația firmei , și odată ajunsa la porțile acestei companii, a început să caute în stânga și în dreapta pe cineva care să o ajute.

A găsit o doamna foarte draguță care a ascultat-o și a început să ii arate diverse lucruri.

I-a arata cum se confecționează benzile transportoarei-a spus ca benzile transportoare de cauciuc pentru uz general se poate utiliza în domeniile de activitate unde se transporta materiale, ca acestea sunt construite dintr-o carcasa textila care conferă rezistenta la rupere și ca domeniul de temperaturi la care poate fi utilizata este cuprins intre -30C si +70C. Aici a aflat ca acet tip de banda folosita la sortarea deșeurilor reciclabile.

Următoarea oprire a fost în fata benzii transportoare cu insertie metalica, aici i-a spus ca acestea se folosesc la transportarea materialelor miniere, a bulgarilor, a materialelor de construcție sub forma de bucăți, bulgari și pulberi.

Aici a înțeles Maya ca o placa din cauciuc este foarte importanta, ca se poate livra sub forma de role, covor sau dale, și ca este folosita pentru acoperirea pardoselilor în unele locuri.  Acestea pot fi folosite în diverse domenii cum ar fi: agricultura, industria extractoare, industria chimica, materiale de construcție, linie de producție și industria auto.

img_elastimpex_placa_uzgeneral

In urma acestui tur, Maya și-a cerut scuze de la draguța doamna și i-a spus că a înțeles importanta cauciucului în lume, dar și că își dorește ca totul să revină la normal.

După o zi plina de haos, în care nimic nu mai era cum trebuia, în care a înțeles ca viata este mult mai ușoară datorita cauciucului, Maya se bagă în pat cu același gând, ca maine totul să revină la normal.

Cu ajutorul logo lumea este un loc mai bun, viata este mult mai ușoară și lucrurile merg mult mai bine.

Cu acest articol particip la SuperBlog 2015, proba 9.

Un comentariu la „A disparut cauciucul…l-ai vazut?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *