Ghidul incepatorilor in aplicarea machiajului pentru ochi

Indiferent ca esti pasionata de machiaj sau esti o incepatoare, machiajul pentru ochi poate fi putin mai complicat. Intotdeauna primul machiaj pentru ochi e cel mai dificil, insa, nu trebuie sa fie o disperare. Chiar daca nu stii ce pensule trebuie sa folosesti, cum trebuie aplicat fardul de ochi, cum trebuie facute amestecurile corecte, in acest articol vei gasi informatii utile, care te vor ajuta sa realizezi un machiaj deosebit inca de la prima incercare.

Sfaturi si trucuri privilegiate despre aplicarea produselor de make up pentru ochi

machiar pentru ochi
  1. Incepe intotdeauna prin a aplica un primer pentru ochi

Primer-ul de ochi ajuta la crearea unei suprafete netede pentru machiajul ochilor. Odata ce primer-ul s-a uscat, poti aplica o baza de fard de ochi care ajuta la imbunatatirea umbrei de ochi pe piele. Daca nu ai o baza pentru farduri de ochi, poti aplica un concealer.

  • Foloseste pentru inceput nu mai mult de patru nuante

Incepe prin folosirea doar a patru nuante pentru un aspect natural si pentru a avea un machiaj potrivit in fiecare zi. Ai nevoie de un evidentiator, care sa fie de o nuanta mai deschisa decat culoarea pielii tale, o nuanta mata de ton mediu, o nuanta de contur care sa fie cu doua sau trei trepte mai inchise decat pielea si un negru mat.

Pensula plata de machiaj pentru fond de ten, C0626 - Cupio
  • Documenteaza-te despre tipul de pensule de machiaj si foloseste-le corespunzator

Fiecare pensula de machiaj are rolul ei. Foloseste pensula doar pentru aplicarea tusului, pe cea de blending doar pentru blending, si tot asa. Tot la acest capitol intra si calitatea pensulelor pe care intentionezi sa le folosesti. Cele confectionate din par natural sunt mai eficiente. Poti folosi pensulele de machiaj Cupio pentru a obtine rezultatele dorite. Acestea sunt din par natural de capra, foarte rezistente si profesionale.

  • Aplica corect nuantele

Pasul 1. Dupa ce primer-ul s-a uscat, aplica nuanta cea mai deschisa pe pleaopa interioara a ochiului. Blenduieste foarte bine, pentru un aspect cat mai natural.

Pasul 2. Nuanta medie se aplica din coltul exterior al ochiului, spre cel interior.

Pasul 3. Nunata de contur se aplica din coltul exterior pana la aproximativ jumatatea ochiului. Ai grija sa nu amesteci prea mult, deoarece nuanta de ton mediu trebuie sa fie intotdeauna mai mare decat cea a conturului.

Pasul 4. Aplica fardul negru putin pe coltul exterior al ochiului si aproape de linia de jos a pernei.

pensula, machiaj pentru ochi
  • Foloseste rimel si tus de ochi

Pentru ca machiajul de ochi sa fie perfect, nu uita sa aplici rimel si eyeliner.

Inainte sa incepi machiajul propriu-zis asigura-te ca folosesti produse de makeup pentru ochi potrivite, de calitate si rezistente. Trebuie sa stii ca nimic nu este imposibil, iar cu cat exersezi mai mult, cu atat rezultatele obtinute vor fi mai bune de la un machiaj la altul. Dupa cateva exersari, fii sigura ca vei fi mandra de ceea ce esti capabila sa faci. Iar in timp, vei deveni atat de priceputa, incat vei avea dexteritatea necesara pentru a realiza chiar si cele mai dificile machiaje pentru ochi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *