Vreau si eu apartament in Brasov

Locuiesc in Bucuresti de cand ma stiu, si cei drept…nu imi place extraodinar de mult, pentru ca aglomeratia este la ea acasa, pur si simplu cred ca exista o corelatie perfecta intre capitala si aglomeratia, dar chiar si asa este un loc interesant, pentru multitudinea de oferte de lucru, dar si varietate de apartamente disponibile.

Trebuie sa iti spun ca am o placere ciudata in urmarirea anunturilor imobiliare din Brasov, am o dorinta ascunsa in vizita acest oras, dar mai mult imi doresc sa locuiesc acolo, totusi sa revenim la ceea ce iti spunem mai sus, la faptul ca am o nebunie legata de anunturile imobiliare.

Am inceput aceasta pasiune acum ceva timp, pe cand cautam pentru o prietena un apartament in Brasov, am intrat pe site-uri la sectiunea imobiliare Brasov vanzari apartamente, asa ma vazut preturile acestora, dar si locatiile lor, pentru ca atunci cand gaseam un anunt interesant cautam si zona, si asa efectiv m-am indragostit de acest minunat oras.

Sa alegem oare maurerimobiliare.ro, de ce?

De ce sa alegem http://maurerimobiliare.ro/ pentru a cauta apartamentul perfect, raspunsul este simplu, pentru ca au o experienta de peste 10 ani pe piata imobiliara, au dezvoltat ansambluri rezidentiale de referinta si am predat peste 3500 de apartamente noi in Brasov, Sibiu si Cluj Napoca. In viitor dorim sa ducem valorile companiei si in alte orase unde dorim sa le oferim oamenilor aceeasi experienta Maurer, de asemenea au peste 3500 de apartamente noi vandute -in proportie de 90% apartamenele sunt vandute in faza de proiect.

Conteaza foarte mult acest aspect, conteaza enorm ca au experienta in domeniu si mai ales ca la baza stau apartamentele vandute, si noi proprietari pot confirma asta. Am auzit de multe ori ca s-au dat tepe, fiind un subiect destul de discutat la televizor, dar cand poti gasit dovezi clare ca in spatele acestei firme se afla persoane serioase si de incredere, stii ca esti mai aprope de a avea locuinta ta.

Vreau sa iti las aici adresa, numarul de telefon si adresa de mail unde ii poti contacta, adresa: Str. Pelicanului, nr. 5, Brasov, Romania, telefon: 0268 255 190 / 0268 255 191 / 0726 332 211, email: office@maurerimobiliare.ro, aici le poti adresa toate intrebarile avute.

Recunosc ca pe mine m-a convins site-ul lor bine realizat, transparent si proiecte detaliate ce te fac sa iti doresti un apartament realizat de ei.

Prietena mea m-a ascultat si a trimis mail cu toate intrebarile, si raspunsurile au facuta sa realizeze toate demersurile pentru a aplica pentru un astfel de proiect. Foarte incanta ca se incadreaza in cerintele stabilite a inceput deja sa isi faca planuri despre cum va fi in noul apartament, cum va aranja mobila si despre cum va fi viata in noua ei casa.

M-am bucurat enorm ca am putut sa o ajut, ca se incadreaza si poate aplica pentru un astfel de proiect si ca a scapat de locuit in chirie, in camin sau mai stiu eu pe unde, si cu ocazia asta voi putea locui in Brasov atunci cand merg in vizita la ea.

Este oficial Brasovul este minunat, si maurerimobiliare.ro este locul perfect daca iti doresti o casa noua.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *