Haine fashion cu un simplu click

Daca ar fi sa facem un sondaj de opinie despre de unde cumparam haine, am primi o multime de raspunsuri printre care si acesta: din magazinele online, sa iti spun drept si eu prefer aceasta varianta din comoditate, prefer sa stau in fata calculatorului si sa imi aleg produsele preferate decat sa fiu nevoita sa colind magazinele in lung si-n lat pentru a gasi ceea ce imi doresc.

Am descoperit aceasta varianta acum mult timp, in timpul in care am inteles cum se fac platile online, pentru ca trebuie sa recunosc ca ador sa platesc online, nu stiu cat de ok este, dar chiar imi place sa stiu ca primesc acasa un colet pentru care nu voi plati absolut nimic. Desi exista riscul sa nu nimeresc marimea corecta, mereu ma uit la posibiltatile de retur, abia dupa ce verific cu atentie aceasta seciune ma apuc efectiv de cumparaturi.

Inainte sa incep sa vorbesc despre noul magazin descoperit trebuie sa iti pun intrebarea fireasca: ai facut pana in prezent cumparaturi online? Daca raspunsul este da, spune-mi te rog daca ai auzit de www.dyfashion.ro? Pentru ca eu despre el vreau sa iti vorbesc azi, despre minunatele hainute disponibile in acest magazin.

Nu sunt tocmai cea mai pretentioasa persoana cand vine vorba de haine, si uneori ma multumesc cu haine la preturi mici, dar si de o calitatea mai slaba, asta pentru ca imi place sa imi cumpar multe produse interesante si sa le pot schimba des.

Cand eram copil mereu imi doream hainute noi, din pacate parintii mei nu aveau finantele necesare pentru a-mi indeplini toate dorintele, si tocmai din acest motiv prefer hainele mai ieftine ca sa imi pot cumpara tot ce imi doreste sufletul. Dar trebuie sa iti spun inca de la inceput ca dyfasion nu intra in categoria asta, pentru ca pe site gasesti haine de calitate superioara la preturi foarte bune. Am inceput timid sa rasfoiesc site-ul si pentru ca eu port o marime putin mai mare am pus in cos produsele ce mi se potrivesc.

M-am bucurat cand am vazut ca am gasit ceva si pe marimea mea, pur si simplu mi-ar fi parut rau daca nu gaseam si eu ceva special pentru sufletul meu, pentru ca cei drept nu am obiceiul sa cumpar de mai multe ori din acelasi magazin, de aceea caut mult timp intr-un singur magazin ceea ce imi place si verific politica de retur, pentru a nu fi dezamagita de legerile mele.

rochie-dark-blue-right-10795-1

De ce sa alegi dyfashion.ro?

In primul rand pentru pentru politica de retur, dar si pentru faptul ca beneficiezi de transport gratuit la comenzi ce depasesc suma de 250 lei, pentru comenzi mai mici 250 lei transportul este 15 lei prin curier. Mai trebuie sa iti spun ca au un serviciu de livrare foarte bun, pentru ca orice comanda plasata pana in ora 16.00 va fi expediata in aceeasi zi, cu posibilitatea de primire in 24-48h. De asemenea trebuie mentionat ca plata se face in sistem ramburs ( se va achita coletul ma primirea acestuia )

Pentru ca am mentionat ca unul din motivele pentru care trebuie sa alegi dyfashion.ro este acela de politica de retur, trebuie sa iti spun ca in cazul in care nu sunt ok produsele comandate, acestea vor fi trimise prin curier cu plata la destinatar si ca in colet trebuiesc puse urmatoarele: numele persoane ce a efectuat comanda,numele si contul IBAN daca doriti sa va fie returnati banii, motivul returnarii, produsul sau produsele returnate. Bani vor fi trimisi in 7 zile lucratoare. Mai trebuie sa iti spun ca produsele pot fi returnate in 14 zile calendaristice de la primirea acestora, daca au depasit cele 14 zile coletul va fi refuzat.

De asemenea pe site gasiti si o posibilitate de a schimba produsul, daca doresti acest lucru, trebuie sa faci o noua comanda pe site, in termen de 14 zile calendaristice, trebuie mentionat la observatii ca doriti sa schimbati produsul acest cu cel primit deja, si in momentul in care se trimite noul produs, trebuie trimis si cel vechi.

Consider ca aceste lucruri sunt importante, pentru ca e bine sa stim aceste detalii inca de la bun inceput, pentru ca asa exista transparenta in livrarea produselor, si returnarea acestora.

Eu deja am decis ca www.dyfashion.ro este un magazin online foarte bine aprovizionat, cu lucruri de calitate pentru fiecare dintre noi, dar asa cum am spus trebuie doar sa iti aloci timpul necesar rasfoirii site-ului pentru a gasii ceea ce doresti cu adevarat pentru tine, pentru ca daca ai posibilitatea de a face comanda din confortul casei tale, si pe site detaliat tot ce tine de retur nu iti mai ramane decat sa plasezi comanda. Pentru ca inca oscilez in alegerea produselor ce intra in prima comanda te voi lasa sa vizitezi site-ul si sa imi spui care sunt produsele tale preferate, cine stie poate ne plac aceleasi lucruri.

Hai pe site, dar si pe pagina de facebook a magazinului, da un like paginii, pentru ca asa vei fi mereu la curent cu tot ceea ce apare nou, si bineinteles viziteaza magazinul pentru a-ti cumpara produs de calitate la preturi uimitoare.

Un comentariu la „Haine fashion cu un simplu click

  1. Da si eu am obiceiul sa imi comand online ;cred ca am luat acest obicei acum cateva luni dupa ce am consultat mai multe bloguri si am capatat incredere ca shoppingul online este foarte bun .Am dat click pe linkul recomandat si rochitele de acolo sunt interesante ,mai ales pentru ocazii speciale .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *