Schimbari temporare a culorii parului

Doriti o culoare nouă a părului, dar nu sunteți sigura dacă vreți să vă angajați într-o schimbare majora? Deoarece cele mai multe culori temporare se spală în mai puțin două șampoanari, te poți distra cu spray-urile colorante pe care le-ai fi încercat în mod normal doar din joaca sau in perioada adolescentei.

Iată cum funcționează: Comparativ cu culoarea permanentă, culoarea părului temporar este o moleculă mai mare care acoperă suprafața părului și nu penetrează adânc în cuticule, afirmatie preluata de la coloristul unui salon din New York City. Deoarece substanțele chimice dure nu sunt implicate în acest proces, puteți schimba culoarea ori de câte ori doriți – fără să vă faceți griji cu privire la deteriorarea parului dvs.

Și în timp ce puteți cere o culoare semi-permanentă în salon (aceasta este o opțiune de durată mai lungă care se va spăla treptat după câteva săptămâni), există o mulțime de modalități de a face o schimbare rapidă la domiciliu. Dacă sunteți tentat să optati pentru un balayage, puteti folosi acest spray colorant pentru par. Poate fi aplicat în mai puțin de cinci minute în timp ce vă aflați la duș, iar dacă nu sunteți multumita de cuoare, puteti scapa de ea dupa doar trei șamponari. Acest spray acopera foarte bine, in proportie de 100% firele albe.

Trebuie doar sa evitati folosirea produselor pe baza de ulei atunci cand puneti spray colorant pe par, pentru a se asigura ca noua culoare nu se estompeaza imediat.

De retinut este si faptul ca, daca ati avut parul decolorat anterior aplicarii spray-ului, culoarea noua va persista mai mult timp. Adica, culoarea temporara a parului nu va mai fi atat de „temporara”.

Dacă doriți să vă schimbați culoarea, dar nu sunteți sigura de ce doriți, arătați fotografiile cu rezultatul dorit prietenelor sau specialistului in coloristica de la salon si cereti-le parerea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *