Ce te scoate din incurcatura?

Hei, ce faceti fetelor?

Fetelor de cate ori ati spus ca nu aveti cu ce va imbraca? Sau aveti un sifonie plin de haine si cu toate astea nimic nu va place? Ati fost vreoadata intr-o asemenea situatie? Eu da, de multe ori.

Daca pe timp de iarna o pereche de jeansi si o bluza salveaza situatia, ce ne facem pe timp de vara?

Nu prea mai merge sa porti blugi, nu ca ar fi interzis dar totusi fiind cald nu stiu cat de confortabil va puteti simti, eu una desi iubesc jensii la nebunie, vara prefer sa nu ii port prea des :).

Pe timp de vara imi place sa port fustite, pantaloni scurti, sandalute sau baleni, orice sa imi fie usor sa scap de zilele calduroase de vara.

Desi nu sunt tocmai o fana a rochitelor ( cred ca am eu o problema ) atunci cand nu am o alta alternativa, apelez la ele. Mereu am scot din impas.

Ieri am fost anuntata ca trebuie sa plec de asa de urgenta, si cum a fost foarte cald sincer as fi apelat la o rochie, asa scapam de problema mea vesnica : cu ce ma imbrac:).

De ieri m-am decis sa-mi cumpar rochii mai des, si sa le port mai des :). Am intrat pe google si am inceput sa caut diverse modele, ce m-ar avantaja si ce imi place, am gasit unele chiar frumoase si vreau sa va arat si voua.

DL139076

O rochita simpla, din material elastic si moale la atingere, in talie are o banda tip curea, si se inchide la spate cu un fermoar. Imi place faptul ca are dungile foarte finute si acea banda din talie ii da o nota mai aparte.

Voua va place?

Urmatoarea este clasica rochie neagra, nu are nevoie de intoducere, stim foarte bine ca o rochie neagra te scoate oricand din bucluc

DL132983

Va invit sa faceti o vizita site-ului Depozitul de lenjerie pentru a vedea ce produse frumoase au.

Pupici

2 comentarii la „Ce te scoate din incurcatura?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *