Teatrul din vis

Mă uit la ceas și în minte îmi vine un singur lucru, iar m-a prins miezul nopții muncind, pentru prima dată adorm cu capul pe tastatură. Parcă prin vis aud niște voci, mă trezesc mă uit în stânga, în dreapta și nimic, poate mi s-a părut. Revin la scris dar vocile se aud iar, acum stau în liniște și le ascult.

Placa de bază : ooo da ce faci?

Placa de sunet: oooo bine mă tu?

Placa de bază: noo bine, dar nu înțeleg ce se întâmpla.

Placa de sunet: noo dar ce nu înțelegi? zi că iți explic eu.

Placa de bază: pai unde suntem? cum am ajuns aici? Unde e locul ăsta?

Placa de sunet: pai hai să iți explic,hm dar cum să încep :). Locul acesta este carcasa unei surse, și noi lucram aici, pricepuși?

Placa de bază: ce sursa, ce tot îndrugi aici?

Placa de sunet: cum ce sursă, cea mai bună, Sursa Fortron, este cea mai performantă sursă dintre toate.

Placa de bază: deci…să înțeleg, noi suntem componentele unei surse, dar din câte văd eu pe găurica asta mică, nu suntem într-un magazin…pare casa cuiva, de asta ce poți spune, hm?

Placa de sunet: Of dar nimic nu știi, ce faci dormi? Hai să iți spun cum am ajuns aici, pană acum ceva vreme am locuit într-un  Magazin online surse. Ai înțeles?

logo_marketonline_mic1

Placa de baza: să zicem ca da…deși nu prea?

Placa de sunet: auzi…ia mai lasă băutura!! Nimic nu înțelegi, hai să iți mai zic o dată, dar e pentru ultima dată da?

Placa de sunet: Pană să ajungem în aceasta casă stăteam cuminți pe raftul cu promotii componente din magazinul ăla de ți-am spus mai devreme, și o fata a venit cu sursa ei Fortron și a zis că are nevoie de îmbunatățiri, și asa ne-a ales pe noi, ca doar suntem cei mai cei, și împreună cu celelalte competente am ajuns pe masa celui supranumit și  Producator surse, el ne-a asamblat și uite asa acum avem o casa noua.

fsp-logo_mic

Placa de bază: Hai să iți spun ce am înțeles: a venit o duduie, ne-a ales și apoi am ajuns pe masa unui nene și ne-a lipit, legat cu firele astea multe, ne-a bibilit..înțelegi tu, și apoi ne-a trimis la duduie acasă, asa-i?

Placa de sunet: ooo minune te-ai prins, da acum suntem la duduie ( cum zici tu ) acasă, o ajutăm la treburile pentru serviciu.

Brusc înțeleg că duduia sunt eu, și mă uit de jur împrejur și înțeleg că sunt într-o sala de teatru și că aceasta este o piesă în care personajele principale sunt componentele unei surse Fortron aurum pro gold, cu o putere de 850W, cu o certificare eficienta de 80 Plus Gold, cu un nivel de zgomot redus pana 32dbA, cu un ventilator 135mm, și cu răcire activă și cu dimensiuni 150 x 180 x 85.80 mm, cu alte cuvinte o sursă absolut ideală pentru orice persoană care dorește performanță.

În timp ce privesc în jurul meu observ că spectacolul s-a terminat și în timp ce cădea cortina mă dezmeticesc și realizez că totul a fost un vis și că am adormit cu capul pe birou.

Acest articol participa la Superblog 2015, proba 14.

 

2 comentarii la „Teatrul din vis

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *